Националният клуб на привържениците на Левски (НКП) празнува своята десетгодишнина

...
Националният клуб на привържениците на Левски (НКП) празнува своята десетгодишнина
Коментари Харесай

НКП на Левски празнува 10 години

Националният клуб на последователите на Левски (НКП) чества своята десетгодишнина през днешния ден. По този мотив някогашният ръководител на организацията Владимир Владимиров - Гугутката написа пост във facebook, който публикуваме без редакторска интервенция.

" Приятели, на 2 май, 2009 година бе основан НКП! Станахме на 10 години и можем да се гордеем от това, което постигнахме дружно. Членове, другари и хора, които симпатизират на Левски и нашата организация.

Имах достойнството, отговорността и удоволствието да бъде ръководител на НКП през 6 от тези 10 години. След това продължих да пребивавам с организацията, нейните начинания и проблеми.

Направихме доста забележими и невидими неща. Постигнахме куп триумфи, само че направихме и неточности... Надявам се да ни ги простите!

НКП обиколи неведнъж България, с цел да е покрай Синята общественост. Организирахме доста шампионати, тъй като считаме, че най-важната ни цел е децата да обичат Левски и футбола. Имахме значима роля за 100-годишния празник на клуба. Мачът с Лацио бе феноменално събитие. Бяхме част от самодейността за спасяването на БК Левски. Ние имахме значима функционалност и за организирането на дуела с Юргорден.

Хореографии, начинания, левскарски каузи и някои неточности, които са неизбежни.

Надявам се, че скоро още веднъж ще забележим препълнен Сектор Б. Мечтая да е подобен като на мача с Лацио. Препълнен, преливащ, единен и непостижим.

През това десетилетие някои емблематични фигури от Южната естрада си отидоха от този свят и в този момент ни гледат от горната страна. Част от тях бяха наши учители и същински водачи. Вярвам, че там горе ще имат мотиви да се гордеят със синята торсида!

Честит празник на всички! Най-хубавото следва! За мен е ЧЕСТ!!!
Първа лига 6 кръг, събота 4 май  Ботев (Пловдив) 20:00предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР