Националният информационен сайт Kmeta.bg за десета поредна година организира престижния

...
Националният информационен сайт Kmeta.bg за десета поредна година организира престижния
Коментари Харесай

Гласуваме за „Кмет на годината“ през септември

Националният информативен уебсайт Kmeta.bg за десета поредна година провежда влиятелния конкурс „ Кмет на годината “.

Това е единственият по рода си конкурс, който годишно прави оценка работата на локалната власт. Вотът за 2022 година ще бъде стартиран на 15 септември и деен до 30 септември на платформата Kmetnagodinata.bg.

Оценката на стотици хиляди жители, които дефинират с вота си спечелилите в конкуренцията, се трансформира във значим коректив за напъните, които градоначалниците поставят за развиването на поверените им общини.

Традиционно в състезанието за всяка една от категориите се гласоподава за дребна (с население до 20 000 жители), междинна (с население сред 20 000 и 50 000 жители) и огромна община (с население над 50 000 жители).

Кметовете ще бъдат отличени в следните категории: Кмет на годината, Кмет на жителите, Smart City, Зелена община, Градска среда, Туризъм и просвета, Развитие на спорта.

Победителите, събрали най-вече гласове от националното онлайн допитване, ще бъдат оповестени на юбилейната тържествена гала, която ще се организира на 4 октомври в София.

Стара Загора и кметът ѝ Живко Тодоров са носители на няколко от влиятелните оценки на състезанието. В предходното издание заслужиха наградата в категория „ Култура и туризъм “, както и „ Kмeт нa гoдинaтa за мандат 2015-2019 “, през 2018 година – „ Smart City ”, през 2017 година „ Кмет на жителите “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР