Националният археологически музей ще бъде затворен до 1 ноември 2021

...
Националният археологически музей ще бъде затворен до 1 ноември 2021
Коментари Харесай

Зеленият сертификат затвори Националния археологически музей до 1 ноември

Националният археологически музей ще бъде затворен до 1 ноември 2021 година, Това оповестяват от Националния археологически институт с музей при Българска академия на науките /НАИМ-БАН/, като се базират на новите противоепидемични ограничения.

Предстои да се реши по какъв начин ще работи музеят с гости след 1 ноември, прецизираха от Института.

Според заповедта на министъра на опазването на здравето, от 21 октомври сепреустановяват визитите на музеи, галерии, кина, театри, циркови представления, концерти и други театрални прояви на закрито. Тази противоепидемична мярка може да не се ползва, в случай че 100 % от чиновниците, който работят, са имунизирани, преболедували Ковид-19 или разполагат с негативен резултат от извършено преди влизане в обекта проучване.

Освен това, с цел да работи даден обект, би трябвало да е основана нужната организация за допускане единствено на лица, предоставящи документ за имунизация, преболедуване на Ковид-19 или негативен резултат от извършено до 72 часа преди влизане проучване по метода на полимеразно верижна реакция за Ковид-19 или бърз антигенен тест (до 48 часа преди влизане).
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР