Националния отбор на България по волейбол започна с летящ старт

...
Националния отбор на България по волейбол започна с летящ старт
Коментари Харесай

Летящ старт за България на Евроволей с 3:0 над Черна гора

Националния тим на България по волейбол стартира с летящ старт присъединяване си на европейското състезание за мъже. Възпитаниците на Силвано Пранди съкрушиха отбора на Черна гора с 3:0 (25:22, 25:17, 27:25) в първата си среща в Група В, която се игра в Острава (Чехия).

Нашите диктуваха ситуацията през по-голямата част от срещата през днешния ден. Блокадата бе един от най-силните детайли на родния отбор, с който надигра съперника. Ключова роля за триумфа имаха Алекс Грозданов и Мартин Атанасов. В третата част черногорците оказаха по-сериозна опозиция и съумяха да ни изправят на нокти на моменти, само че в последна сметка българите съумяха да надделеят и да завоюват мача.

По-рано през днешния ден италианците предстоящо се оправиха с Беларус също с 3:0. Чехия и Словения играят довечера.

В друга среща от групата, играна в петък, Италия не срещна никакви компликации против Беларус и победи с 3:0 (25:18, 25:12, 25:15).

Утре (4 септември) националите ни почиват, а в неделя (5 септември) срещат домакините от Чехия в 17:00 часа. Черна гора се изправя против вицешампиона от 2019 година Словения на следващия ден от 17:00 часа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР