Националните на Дания приемат с удоволствие ролята на скрит фаворит

...
Националните на Дания приемат с удоволствие ролята на скрит фаворит
Коментари Харесай

Дания приема ролята на скрит фаворит

Националните на Дания одобряват на драго сърце ролята на прикрит любимец за трофея на Евро 2020 и са изцяло подготвени за идните провокации. Те стартират шампионата против Финландия в събота, като този мач е единствено първия от общо 3 домашен за "червения динамит " на националния стадион "Паркен ".

Дания направи поредност от положителни дуели и някои анализатори считат, че тимът може да завоюва Европейското състезание, както го стори през 1992. Тогава те бяха включени късно като заместници на някогашна Югославия.

"Сигурно е по този начин, тъй като имаме положителни резултати, играем добър футбол и си коства човек да седне и да ни гледа. Самочувствието в нашия тим е огромно и то е една от последните съставки за печеливш тим. За да станем подобен, имаме първо няколко трудности пред нас ", сподели плеймейкърът Кристиан Ериксен преди началото на надпреварата.

"Супер значимо е да създадем положително начало на шампионата ", сбит е централният бранител Симон Кяер.

Във втората си среща в група "В " Дания се изправя против Белгия, който е подложен под № 1 в ранглистата на ФИФА. Това единствено слага "червения динамит " в позиция за наложителна победа против финландците, които в идващия си мач срещат Русия.

"Добре готови сме и имаме уравновесен състав. Имаме също по този начин сила за този шампионат и се радваме, че ще играем на него. Уважаваме противниците ни и считаме, че сме равни с всички ", съобщи селекционерът Каспер Хюлманд.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР