Националната служба за охрана ще предприеме дисциплинарни мерки срещу служителите

...
Националната служба за охрана ще предприеме дисциплинарни мерки срещу служителите
Коментари Харесай

Дисциплинарни мерки срещу служителите на НСО, недопуснали Христо Иванов на плажа в Росенец

Националната работа за защита ще предприеме дисциплинарни ограничения против чиновниците си, взели участие в тази ситуация с изблъскването на съпредседателя на "Демократична България " Христо Иванов край лятната резиденция на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган в парк "Росенец ".

От службата са удостоверили пред БНР, че към този момент е завършила вътрешната инспекция на случая край "Росенец " от началото на юли. След случая началникът на службата ген. Красимир Станчев подаде оставка.

НСО ще показа детайлности за резултатите при започване на идната седмица.

Междувременно стана ясно, че са задействани процедурите за актуване като плаж на линията в парк „ Росенец “ край прословутата резиденция. От Министерството на туризма към този момент са направили инспекция, откакто преди седмица бяха спрени от оградите, указващи строителен обект.

След като оградите към този момент са отстранени, специалисти от ведомството са посетили плажа, за който на 11 юли имаше всеобщ митинг. На място и те са установили, че има скалист и песъчлив плаж.

В настоящата профилирана и кадастрална карта територията е избрана като земеделска земя. От министерството разясниха, че към този момент е инициирана процедурата по изменение на документите.

Сезирана е Агенцията по геодезия, която би трябвало да извърши снимане на парцела и да се изготви нова профилирана карта за плаж. След това Министерството на туризма изпраща искане към Министерството на районното развиване за издаване на акт за държавна благосъстоятелност. Едва след привършване на тези процедури линията в „ Росенец “ ще се води плаж и по документи.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР