Националната служба за авиационно разузнаване на САЩ показа странно ново

...
Националната служба за авиационно разузнаване на САЩ показа странно ново
Коментари Харесай

В официалното лого на Националната служба за авиационно разузнаване на САЩ се появи НЛО

Националната работа за авиационно разузнаване на Съединени американски щати сподели необичайно ново лого, което потвърждава, че от самото начало те са знаели, че извънземните са „ някъде там “.На новото лого се виждат няколко летящи самолета, в това число обект, който наподобява като НЛО.Новият щемпел можеше да бъде открит на уеб страницата airdomainintelligence.mil, който носи същия домейн „.mil “ като всеки формален боен уеб страница на Съединени американски щати.

 11111 - В формалното лого на Националната работа за авиационно разузнаване на Съединени американски щати се появи НЛО
Това извънредно лого стартира да обикаля обществените медии преди дни. Един от по-ранните сметки, които притеглят вниманието към него, принадлежи на откривателя на НЛО Джереми Корбел, макар, че за първи е показан от потребителя на Туитър – Ричард Бейтлих.Четете още: Военноморски сили на Съединени американски щати: „ Видеа с НЛО са класифицирани, защото стартирането им би навредило на националната сигурност! “В изказване по имейл, представител сподели на CyberScoop, че „ Националната работа за авиационно разузнаване на Съединени американски щати неправилно е разгласила импровизирано и погрешно лого “.
Този август в бюджетен отчет на разузнаването беше включена странна дефиниция, която допуска, че някои НЛО не са основани от индивида. Фразата инструктира чиновниците да съсредоточат вниманието си върху видяни неидентифицирани самолети, за които е доказано, че не са създадени от известни източници.В отчета се споделя:„ Временните обекти без приписване или тези, които са позитивно разпознати като основани от индивида след разбор, ще бъдат предадени на съответните служби и не би трябвало да се смятат според определението за неидентифицирани аерокосмически и подводни феномени. “След като отчетът се появи, някогашен чиновник на Министерството на защитата написа в обява, че многословието подсказва, че чиновниците знаят, че има НЛО, които не са от тази планета.Бившият анализатор в Министерството на външните работи и защитата Марик декор Рененкампф коментара:„ Искат да се има вяра, че законодателите биха присъединили подобен невероятен език в общественото законодателство без безапелационни доказателства.Това значи, че членовете на комисията по разузнаване на Сената имат вяра (на единомислеща, двупартийна основа), че някои НЛО имат безчовечен генезис. В края на краищата, за какво Конгресът би основал и натоварил мощна нова работа с следствието на НЛО, които не са „ направени от индивида “, в случай че такива обекти не съществуват? “
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР