Националната инициатива Изпрати писмо до Дядо Коледа все повече набира

...
Националната инициатива Изпрати писмо до Дядо Коледа все повече набира
Коментари Харесай

Конкурсът Най-красивото писмо до Дядо Коледа набира популярност в Асеновград

Националната самодейност " Изпрати писмо до Дядо Коледа " от ден на ден набира известност и в Асеновград. Другият четвъртък (12.12.19 г.) е последният период, в който дребни и огромни могат да адресират свое обръщение или да споделят предпочитание с положителния дъртак. По минимум по 10 такива се получават в Централната поща в Асеновград всекидневно. Всеки може да се включи и в състезанието " Най-красиво писмо до Дядо Коледа ".
Специално звено на " Български пощи " дава отговор за приемането им и ги препраща до адреса на вълшебника в Лапландия. Условие за изпращане е писмото да бъде сложено в плик, да има залепена марка за страната и да бъде адресирано до Дядо Коледа.
В Асеновград то може да бъде изпратено през гише или като бъде пуснато в кутията, ситуирана при входа на постройката на Централна поща. Няма ограничаване във възрастта на участниците. Достатъчно е единствено да имат вяра в духа на Коледа, в коледната магия, както и, че Дядо Коледа в действителност съществува. А отговор персонално от положителния дъртак ще получи всеки един, изпратил писмо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР