Националната баскетболна асоциация в САЩ се завърна с гръм и

...
Националната баскетболна асоциация в САЩ се завърна с гръм и
Коментари Харесай

Бостън Селтикс и Ню Йорк Никс сътвориха един от кандидатите за мач на годината още на старта на NBA

Националната баскетболна асоциация в Съединени американски щати се завърна с гръм и тропот, като още на старта на новия сезон видяхме необикновен дуел сред Ню Йорк Никс и Бостън Селтикс, където бяха маркирани общо 272 точки след продължения в „ Медисън Скуеър Гардън “, научихме от The Athletic.

Евън Форниър и Джулиъс Рандъл комбинираха между тях за 67 от тези точки, с цел да донесат триумфа за Никс след двойно продължение и резултат от 138:134. Форниър е на път да се трансформира в сензацията на сезона, защото дойде със свободен сътрудник, а към този момент осъществя 35 точки, 9 асистенции и 7 битки.

От другата страна Джейлън Браун сложи връх за Селтикс със своите 46 точки. Това е най-сериозният актив за баскетболист на клуба в откриващ мач от сезона.

10 секунди преди последния сигнал в постоянното време гостите от Бостън губеха с 4 точки, само че Браун направи тройка, при която бе фаулиран, а от наказателния удар съумя да докара срещата до продължения.

В първото добавено време имахме още веднъж паритет при 128:128, само че в идващите 3 минути Никс въпреки всичко стигна до триумфа този баскетболен трилър.

Game 1 ✅

Let's keep it rollin'!
— NEW YORK KNICKS (@nyknicks)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР