Националната агенция за приходите започва процедура по продажба на бившата ...

Националната агенция за приходите започва процедура по продажба на бившата

НАП продава бившата цигарена фабрика в Хасково

Националната организация за приходите стартира процедура по продажба на някогашната Цигарена фабрика в Хасково. Обект на търга е ръководната постройка, в която преди години са се помещавали управлението и административният личен състав, оповестиха от офиса на Национална агенция за приходите в регионалния център, предава Българска телеграфна агенция. 

Сградата не действа от години. Общото й техническо положение е приемливо, уточняват от приходната организация в техническата част от документите по процедурата. Функционално някогашната управа включва три корпуса с топли връзки между тях, като главният от тях е на шест етажа, разясниха от данъчната управа. На първите пет са позиционирани кабинети, а на финалния етаж има конферентна зала. 

Цената, на която е оценен парцелът, е 1 665 000 лева Огледи могат да се вършат от днес до 3 ноември в това число при прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения. За задачата заинтригуваните лица първо следва да уговорят среща с обществения реализатор, разясниха от Национална агенция за приходите. 

Източник: manager.bg