Националната агенция за приходите прави анализ на сделките на Артекс“

...
Националната агенция за приходите прави анализ на сделките на Артекс“
Коментари Харесай

НАП прави анализ на сделките на `Артекс`

Националната организация за приходите прави разбор на покупко-продажбите на „ Артекс “ за жилищата, купени на цени под пазарните. За това оповестиха от Агенцията за БНР.  
 И кумицата на Цветанов, която е зам.-министър, подаде оставка поради абсурда с жилищата  Цачева подава оставка като министър на правораздаването поради абсурда с жилището
Оттам обясниха, че не могат да разкриват детайлности към случая преди края на инспекциите.

От Национална агенция за приходите отхвърлиха информацията, че са опростени просрочени отговорности от 20 милиона лв. на компанията, насъбрани от неплатени налози и осигуровки.

Името на компанията нашумя през последните дни поради разразилия се скандал с жилищата на властта. В центъра на скандала се оказаха ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов и министърът на правораздаването в оставка Цецка Цачева. Те са придобили апартаменти на занижени цени в първокласни здания в софийския квартал „ Изток “.

В понеделник стана известно, че с първокласен парцел са се сдобили някогашният ръководител на Комисията за контролиране на известията Веселин Божков и заместник-министърът на енергетиката Красимир Първанов, който също е платен на ниски цени.

Във връзка със абсурда оставки подадоха Цачева, заместник-министърът на спорта Ваня Колева.

Цветан Цветанов пък съобщи, че е нападнат поради наближаващите евроизбори, които ще се състоят в края на май.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР