Националната агенция по приходите не е установила несъответствия между приходите

...
Националната агенция по приходите не е установила несъответствия между приходите
Коментари Харесай

НАП не откри проблеми при Бойко Рашков

Националната организация по приходите не е открила несъответствия сред приходите и разноските на служебния вътрешен министър Бойко Рашков. За резултата от проверката, стартирана служебна от Национална агенция за приходите, Рашков споделя в.

" Вчера (на 3 декември, бел. ред.) ми беше връчен констативен акт от Националната организация по приходите. И след осъществената служебна инспекция на моето имущество и това на фамилията ми, както и на приходите, които съм получил, не е открито никакво противоречие сред моите приходи и моето имущество. Струва ми се, че това би трябвало да се каже високо, с цел да се парират всички обиди, клюки и нападки против мен и фамилията ми ", споделя Рашков.

Независимо от Национална агенция за приходите обаче и Софийската градска прокуратура прави някаква инспекция на Рашков, тъй като неотдавна изиска откриване на данъчна и осигурителна загадка на служебния вътрешен министър. От прокуратурата по този начин и не дадоха отговор какво ревизират по Рашков и за какво им е свалянето на данъчна загадка. " Ни минимум не се удивлявам от това, че прокуратурата като придатък на някогашната власт прави сходни слугински дейности ", споделя Рашков.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР