Национална гражданска инициатива Системата ни убива ВСИЧКИ и сдружение Общност

...
Национална гражданска инициатива Системата ни убива ВСИЧКИ и сдружение Общност
Коментари Харесай

Майките скочиха срещу избора на Валери Симеонов за заместник-председател на парламента

Национална гражданска самодейност ”Системата ни убива ВСИЧКИ ” и съдружие „ Общност Мостове “ изпратиха отворено писмо до ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева и депутатите от всички парламентарни групи във връзка избирането на водача на НФСБ Валери Симеонов за заместник-председател на Народното събрание.
В него жителите упорстват този избор да бъде анулиран и на Симеонов да се отнеме опцията по какъвто и да е метод да взе участие в ръководството на България.

Майките на деца с увреждания напомнят, че той напусна вицепремиерския пост след 26-дневни митинги, поради груби думи към тях.

Ето и цялото писмо:

" Госпожо ръководител на 44-тото Народно заседание,

Дами и господа, народни представители!

Година откакто Валери Симеонов подаде оставка като вицепремиер, след 26 дни интензивни митинги против аморалното му поведение към хората с увреждания и техните близки, той беше определен за заместник-председател на Народното събрание! Оставаме с усещането, че моралът в 44-то Народно заседание отсъства!

Второто ни искане от митинга ни предходната година не е той да се върне в Народното събрание, а да му се отнеме правото да взе участие в ръководството под каквато и да е форма, тъй като държанието му е засегнатост за държавността! Днес той не просто е народен представител, а е определен за заместник-председател на Народното събрание!

Най-безпрецедентния избор на индивида, показал пренебрежение и пренебрежение към българските жители.

Какво желаете да ни кажете на нас българските жители, през днешния ден с този избор? Най-достойният за този висок пост ли е мъжът, който влачи стара жена на границата, строи и се гордее с безсмислени огради, мери звук с шумомери, назовава майките на деца с увреждания „ Кресливи дами на УЖ заболели деца “, свален от вицепремиерски пост след 26 дневни митинги?!

Ще ви напомним част от декларацията ни предходната година:

„ Неговият речник като политик, заемащ този пост принизява проблемите на обществото. Ако това неприемливо държание и отношение бъде преглътнато, то ще значи неговото легализиране и приемане.

Крайно време е да се постави завършек на този овластен цинизъм и ненавист от лица, заемащи висши управителни постове, който безнаказано накърнява достолепието на българските жители! “

Какво промени обстановката през днешния ден?

Какъв знак давате на българското общество през днешния ден?

Че гласът му е без значение, че може да бъде мачкано, унижавано, влачено, обиждано и излагано пред света?!??

Зад този избор застанахте всички вие, с наличието си и с отсъствието си!

Срам ни е от вас!

НАСТОЯВАМЕ:

1. Този избор да бъде анулиран!

2. Да се отнеме опцията на господин Симеонов да взе участие по какъвто и да било метод в ръководството на Р България!

Сдружение „ Общност Мостове “

НГИ „ Системата ни убива ВСИЧКИ “

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР