Националката по художествена гимнастика Невяна Владинова беше специален гост на

...
Националката по художествена гимнастика Невяна Владинова беше специален гост на
Коментари Харесай

Владинова: За мен беше чест да бъда част от бляскавата гала премиера на Капитан Марвел в Лондон

Националката по художествена гимнастика Невяна Владинова беше специфичен посетител на блестящата церемония премиера на 27 февруари в Лондон на един от най-дългоочакваните филми тази година на " Дисни " - " Капитан Марвел ".

" Благодаря на Дисни България, че получих шанса да бъда специфичен посетител на едно незабравимо светско събитие в Лондон и да съставлявам българските спортисти! За мен беше чест и необикновено наслаждение да бъда част от блестящата церемония премиера на един от най-дългоочакваните филми тази година - " Капитан Марвел " с присъединяване на Бри Ларсън и Джуд Лоу. Това беше една незабравима вечер, в която се усещах приказно! Звезди на международното кино, светлини, усмихнати и съумели хора в своята специалност от целия свят, доста хубост, жанр, изтънченост и лукс. В цялата тази блестяща атмосфера се усещах на място и преливах от красиви страсти. Получих доста откровени и благи думи за себе си и визията си. Все отново, на такива церемонии се отделя доста особено внимание и на външния тип ", написа Владинова във Facebook след завръщането си от Лондон.

" Затова бих желала да благодаря на невероятната стилистка Марина Петкова, че съумя изцяло да реализира желанието и фантазията ми да бъда облечена по този метод, както и на MANIAC LTD, чиито фрак, риза и панталон, направени особено за мен, усещах като моя втора кожа! Много желаех да имам опция да има събитие, на което да бъда с фрак и панталон и това най-сетне се случи! Беше неописуемо чувство, в действителност! Благодаря на Zlatarna Celje Bulgariaза красивите ръчно направени бижута от диаманти, както и на Николай Иванов за стилната прическа. Благодаря на БФХГ и Илиана раева за всичко, което прави за мен и моите съотборнички! Помагат ни освен да станем огромни спортисти и да носим наслада на българите по целия свят, само че и персони, които се усещат пълноценни и щастливи! Горещо предлагам да гледате кино лентата! ", сподели още Владинова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР