Националката Катрин Тасева заема трето място в класирането след първите

...
Националката Катрин Тасева заема трето място в класирането след първите
Коментари Харесай

Грацията Катрин Тасева на два финала в Киев

Националката Катрин Тасева заема трето място в класирането след първите два уреда в многобоя на шампионата от веригата Гран При по художествена гимнастика в Киев (Украйна).

Тя изигра доста добре своите композиции и беше оценена със 17.950 точки на обръч и 17.650 точки на топка.

Така Тасева се подреди на трето място във краткотрайното класиране за многобоя и завоюва право да взе участие във финалите на обръч с трета по мощ оценка, както и във финалите на топка с четвърта оценка на уреда.

По-късно през днешния ден надпреварата продължава с осъществяванията на бухалки и на лента, които ще приключат след 19.30 часа.

На Гран При във френския град Тие България към този момент ще има две представителки - Катрин Тасева и Боряна Калейн, защото с цел да се извърши това Тасева трябваше да приключи измежду първите 12 на тоне един от уредите, което е реалност.

Тя имаше някои грешки и спестени детайли, само че това е обяснимо, тъй като към момента не е навлязла във върхова спортна форма, само че се вижда, че композициите й са направени по този начин, че да покажат най-хубавото от нейните качества.

Днес България ще има 12 представителки на финалите на съпътстващия шампионат за "Купа Дерюгина " за дами и девойки.

При дамите във финала на обръч ще вземат участие Ерика Зафирова и Йоана Николова, на топка бухалки и лента ще имаме по две финалистки - Ерика Зафирова и Петя Борисова. При девойките се класира по една от страна - Валерия Ватова ще играе във финала на обръч, Анна

Келман ще взе участие във финалите на топка и бухалки, а Татяна Воложанина ще играе на лента. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР