Националката Елица Василева подписа с европейския клубен шампион Игор Горгонзола

...
Националката Елица Василева подписа с европейския клубен шампион Игор Горгонзола
Коментари Харесай

Елица Василева подписа с европейския клубен шампион

Националката Елица Василева подписа с европейския клубен първенец Игор Горгонзола (Новара), оповестяват медиите на Апенините. Василева е първото ново попълнение на вицешампиона на италианския хайлайф. Контрактът е за един сезон, само че има опция за удължение.  През миналия сезон посрещачката се изявяваше в Савино Дел Бене (Скандичи), с който приключи на третото място в Сериа А1. Любопитна детайлност е, че точно Новара спря отбора по пътя към финалите, печелейки полуфиналната серия с 3:2 победи.
В кариерата си 29-годишната състезателка има пет сезона в Италия - с Кремона в Сериа А2, Перуджа и Бергамо в А1. Играла е още в Бразилия, Корея, Турция и Русия.  
„ Много съм щастлива и разчувствана. Нямам самообладание да стартира подготовката с новия си тим. Ще бъде забавна година, изпълнена с провокации и борби. Ще имам достойнството да пазя трофея от Шампионската лига и да преследвам нови трофеи. Ще бъда част от доста конкурентен тим и съм сигурна, че нашият състав ще направи превъзходен сезон ", съобщи Василева. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР