Национален отбор по биатлон на България, който изкара 10-дневна карантина

...
Национален отбор по биатлон на България, който изкара 10-дневна карантина
Коментари Харесай

Двама с COVID-19 в националния отбор по биатлон

Национален тим по биатлон на България, който изкара 10-дневна карантина в Оберхоф (Германия) мина нови PCR проби. За страдание те са посочили, че Антон Синапов, който бе с негативен при първото тестване, е инфектиран с ковид, оповестиха от родната федерация. Биатлонистът от Чепеларе предстои на нова 10-дневна изолираност.

Другият позитивен е ваксмайстора Стефани Попова. Немските управляващи считат, че това е остатъчен вирус и тя към този момент не е заразна.

Милена Тодорова, Владимир Илиев, Красимир Дочев, Витали Норицин, Александър Младенов и Захари Димитров са негативни резултати.

Благой Тодев, Мария Здравкова, Даниела Кадева и Димитър Герджиков също към този момент са отвън карантина, само че поради по-малко от 10 дни след последните признаци те не са минали през PCR проби, заради което не могат да упражняват на центъра по биатлон в Оберхоф.

Под ключ до 23 януари остават двама от ваксмайсторите – Красимир Стоилков и Борислав Петров, които също са били симптоматични и не са минали през тествуване.

Целият състав ще бъде тестван още веднъж в петък (22.01) преди да напусне Оберхоф (Германия).

На база на тези последни резултати ще се реши кой ще взе участие на европейското състезание, кой да пътува за лагер в Италия и в случай че се постанова, кой да се прибере в България.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР