Националът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев беше бесен от поражението

...
Националът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев беше бесен от поражението
Коментари Харесай

Неделев: Има чужденци, които се мислят за извънземни, не сме легнали на Лудогорец

Националът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев беше гневен от провалянето с 2:3 от Лудогорец, откакто отборът му загуби преднина от два гола. Той разгласи, че съгласно него съдията Ивайло Стоянов е ощетил " канарчетата ", защото третото попадение било от засада. Най-добрият състезател на " жълто-черните " атакува косвено и чужденците на първенците, като разгласи че някои от тях се мислят за извънземни, а също по този начин добави, че Ботев не е лежащ на първенците през втората част.

" Ядосан съм. Загубихме доста неуместно. Не сме съсредоточени на статични положения. Не сме се прибрали през втората част, просто по този начин се получи и загубихме от 2:0. Треньорът ни сподели, че 2:0 е най-коварният резултат. Вкарах прекрасен гол, само че все пак загубихме. Иначе видях, че вратарят беше надалеч и взех решение да изстрелвам, като се получи прекрасен гол, за мое благополучие, само че не беше задоволително. Нямам пояснение, по какъв начин може да смажем през първото полувреме Лудогорец, а второто полувреме да изглеждаме радикално разнообразни.
За секунда изгубих творение след удара на Натанел, а не знам дали реферът сподели нещо изобщо на Натанел. Афектиран съм, че у нас идват някакви чужденци, които се мислят за извънземни, би трябвало да слязат малко на земята.

Не съм се разправял с почитателите, а с един-двама индивида. Просто не ми хареса коментар по мой адрес. Не скърбя за стореното, само че към този момент е в предишното. Имаше допитване от Лудогорец през лятото, само че отхвърлих да отида ", разяснява Неделев.

" Дузпата реши мача, защото три минути по-късно ни изравниха, третото попадение за мен е от чиста засада. Създадохме много положения, а преди този момент имахме проблем да вкарваме голове. Бяхме ощетени в този мач съгласно мен, само че не желая да разясня реферите. Пак допуснахме гол в края. Не желая да кажа нещо, с цел да не скърбя след това. Нещастно паднахме, сигурен съм, че в този момент ще се приказва, че сме дали мача на Лудогорец, само че това е цялостна нелепост.
Всеки може да си приказва каквото желае, само че най-лошото е, че загубихме ", показа Неделев след мача. Първа лига 9 кръг, неделя 23 септември  Ботев (Пловдив) 2:3краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР