Националът Георги Костадинов игра цял мач за Арсенал (Тула) при

...
Националът Георги Костадинов игра цял мач за Арсенал (Тула) при
Коментари Харесай

Георги Костадинов с жълт картон при домакинска загуба на Арсенал

Националът Георги Костадинов игра цялостен мач за Арсенал (Тула) при провалянето с 2:4 от борещия се за оставане в Премиер лигата Криля Советов. Българският халф, който беше определен за състезател на мача при триумфа против Динамо (Москва) през уикенда, получи жълт картон. За гостите от Самара това беше първа победа под управлението на Андрей Талалаев.

В Тула беше доста топло и тимовете излязоха на терена при температура от 30 градуса. Анри Хагуш записа своя мач №100 за Арсенал и преди дуела получи специфична фланелка по този мотив. Наставникът на " артилеристите " Сергей Подпалий изненада с включването в титулярния състав на младите крайни бранители Александър Довбня и Даниил Хлусевич.

Арсенал поведе още в 8-ата минута с хубаво попадение на Александър Денисов. Защитникът се възползва от неприятно изчистване на топката и с мощен шут я прати зад тила на Егор Шамов. В края на полувремето обаче Денис Попович центрира от корнер и Виталий Лисцов изравни с глава.

В 57-ата минута самият Попович извърши по доста майсторски метод директен свободен удар и Криля Советов направи цялостен поврат. Скоро по-късно страховит пробив на Антон Зинковский приключи с подаване към Максим Глушенков и той вкара трети гол за самарци.

Интригата завърши в 68-ата минута с точния изстрел на Деян Радонич за 1:4. Домакините съумяха единствено да създадат загубата си по-почетна с 14-ия гол за сезона на Евгений Луценко.

Това е първа загуба за отбора от Тула против Криля Советов. Арсенал е 10-и в класирането с 31 точки, а самарци имат 27 и са на предпоследното 15-о място.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 27 кръг, вторник 7 юли  Арсенал Тула 2:4краен резулат  Криля Советов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР