Националът Галин Иванов най-вероятно ще остане в Унгария и през

...
Националът Галин Иванов най-вероятно ще остане в Унгария и през
Коментари Харесай

Галин Иванов се колебае дали да подпише със съперника на Лудогорец

Националът Галин Иванов най-вероятно ще остане в Унгария и през идващия сезон. Въпреки слуховете, че ще се завърне в България, някогашният ас на Славия има пред себе си предложения от първенеца Ференцварош и Академия Пушкаш, който приключи на шесто място класирането.

Иванов сега е свободен сътрудник. Договорът му с Халадаш беше преустановен след изпадането на отбора от елита. Контрактът беше до лятото на 2020 година, само че в него имаше специфична уговорка, позволяваща автоматизираното му анулиране, в случай че Халадаш не успее да остане в елита. Българинът изигра 15 мача, в които означи 2 гола и се регистрира с 3 асистенции.

Родният футболист би трябвало да вземе решение до броени седмици. Ако избере Ференцварош, той може да се изправи против Лудогорец в първия квалификационен кръг на Шампионската лига.

В момента Галин Иванов си почива след мачовете на националния тим с Чехия и Косово от евроквалификациите. Той не взе присъединяване в първия дуел, а във втория бе на терена през всичките 90 минути.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР