Националът Александър Везенков получи наградата си за най-полезен баскетболист в

...
Националът Александър Везенков получи наградата си за най-полезен баскетболист в
Коментари Харесай

Везенков получи наградата за MVP в Гърция

Националът Александър Везенков получи премията си за най-полезен баскетболист в гръцкото състезание за сезон 2021/2022 на гала, която се организира в Родос преди шампионата за Суперкупата на страната.

Олимпиакос, където играе българинът, ще излезе против отбора на Промитеас във втория полуфинал довечера от 21:00 часа, а преди този момент от 17:00 часа ще се организира дуелът сред Панатинайкос и Колосос Родос.
 
С представянето си през предишния сезон Везенков оказа помощ на своя тим да завоюва шампионската купа на Гърция, а също така бе отличен и като част от идеалната петица на сезона, както и като най-прогресиращ играч и най-популярен състезател в локалното състезание.

Награди получиха още Костас Слукас, който също бе част от идеалната петица за предходната година и Томак Уолкъп за най-хубав бранител, а генералният управител на клуба Никос Лепениотис одобри отборното отличие за Олимпиакос, който завоюва дубъл през сезон 2021/2022.

" В последните дни работихме доста съществено. Не сме подготвени по метода, по който бихме желали, защото половината тим отсъстващи в подготовката, само че фактът, че основата от предишния сезон е тук, е плюс за нас ", сподели старши треньорът Йоргос Барцокас преди шампионата за Суперкупата на Гърция. " Излизаме за трофея и ще се види на какво равнище сме сега. С почитание към съперника, ние ще опитаме да се представим най-добре ", добави Барцокас.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР