Натоварено денонощие отчетоха граничните власти на ГКПП "Кулата-Промахон". Вчера привечер

...
Натоварено денонощие отчетоха граничните власти на ГКПП "Кулата-Промахон". Вчера привечер
Коментари Харесай

Вижте какво е положението днес на Кулата

Натоварено денонощие регистрираха граничните управляващи на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Кулата-Промахон ".

Вчера по здрач се стигна до такава степен, че колоните от коли, пътуващи за южната ни съседка, бяха по-дълги от тези за ТИР-вете.

Километрични опашки от коли на "Кулата " за влизане в Гърция

Тази заран трафикът на граничния пункт към Гърция е много по-спокоен, опашката от коли е малко над 3 километра, само че пропускането е много по-бързо от вчерашното.

Полицаите контролират придвижването и пропущат по към 30 автомобила, предадае Българска национална телевизия.

"Знаехме, че ще има запушване, знаехме, че ще чакаме. Трафикът няма да ни откаже, отиваме за 4 дни на море. Попълването на е-декларациите не ни затрудни, имаме QR кодове ", показа пред камерата на Българска национална телевизия пътуващ към плажовете на Средиземноморието наш съотечественик.

По-строги са инспекциите за жителите от Сърбия, влизащи в Гърция през Граничен контролно-пропусквателен пункт "Кулата ", защото не са от страна член на Европейски Съюз.

Иначе на пункт "Капитан Петко Войвода " гръцките гранични управляващи пропущат всички транспортни средства на тяхна територия от страни от Европейски Съюз, не се пропущат хора от трети страни, точно по тази причина и на "Кулата " има много чакащи туристи с колите си от Сърбия.

На "Маказа " и Ивайловград се пропущат всички, а на "Илинден-Ексохи " се пропущат единствено товарни коли и сезонни служащи, само че откакто показват документ и трудов контракт, че ще работят в южната ни съседка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР