Натоварен трафик се наблюдава по почти всичките ни гранични пунктове

...
Натоварен трафик се наблюдава по почти всичките ни гранични пунктове
Коментари Харесай

Засилен трафик по почти всички гранични пунктове

Натоварен трафик се следи по съвсем всичките ни гранични пунктове тази заран. На българо-сръбската граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина трафикът е мощно натоварен на вход за леки коли. Гранични пунктове с ненатоварено придвижване са Граничен контролно-пропусквателен пункт Връшка чука и Граничен контролно-пропусквателен пункт Брегово, сочат данните на Гранична полиция към 8:00 ч. тази заран.

На българо-гръцката граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата и на Граничен контролно-пропусквателен пункт Маказа трафикът е мощно натоварен на излаз за леки атомобили.  Гранични пунктове с ненатоварено придвижване са Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Петко Войвода, Граничен контролно-пропусквателен пункт Илинден, Граничен контролно-пропусквателен пункт Ивайловград.

На българо-турската граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево трафикът е натоварен на излаз за товарни атомобили. Граничен пункт с ненатоварено придвижване е Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово.

На българо-румънската граница трафикът е натоварен на вход за леки коли. 

На българо-македонската граница трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР