НАТО подготвя 3 плана за регионална отбрана и 300 000

...
НАТО подготвя 3 плана за регионална отбрана и 300 000
Коментари Харесай

НАТО събира 300 000 войници край границите на Руската федерация

НАТО приготвя 3 проекта за районна защита и 300 000 бойци за източния фланг

Северноатлантическият алианс създава проект за прекачване на 300 000 бойци до границите на Украйна с формалната дефиниция „ с цел да попречи на Русия да разшири войната отвън Украйна ".

Ще бъде основана слоеста отбрана. Първият ешелон (100 000) ще бъде ситуиран в непосредствена непосредственост до съветските граници и би трябвало да бъде подготвен за борба до 10 дни. В него ще вземат участие бойци от армиите на Норвегия, Полша, Естония, Латвия и Литва.

Вторият ешелон би трябвало до няколко седмици да бъде подготвен да настъпи от територията на Германия за подсилване на североизточния фланг на НАТО и от територията на Словакия, Румъния, България, Испания, Италия и Франция за подсилване на югоизточното направление.

Третият ешелон ще бъде авариен и ще бъде ситуиран в страните от Западна Европа.

Но с цел да се случи това, НАТО би трябвало да убеди всяка страна да даде войски, образование, по-добра инфраструктура и най-много огромни количества скъпи оръжия, съоръжение и муниции.

Тъй като страните към този момент са загрижени за личните си ресурси от муниции и Украйна сега употребява огромно количество снаряди и оръжия от съдружниците, съществува риск не всички съдружници от НАТО да изпълнят обещанията си да допринесат за новите проекти на алианса.

Окончателният разбор на този проект ще бъде изработен на срещата на върха на алианса във Вилнюс през юли тази година.

Източник:
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР