Натавникът на Левски, Живко Миланов, похвали тима си за показания

...
Натавникът на Левски, Живко Миланов, похвали тима си за показания
Коментари Харесай

Миланов: Грешки ще се правят, но момчетата показаха характер

Натавникът на Левски, Живко Миланов, похвали отбора си за показания темперамент при обрата против Черно море, приключил с триумф с 2:1.

„ Чувството да се печели пред почитатели е ужасно. Това ни липсваше през цялата година. Радвам се, че момчетата усетиха атмосферата и ги приветствам. Публиката имаше роля през днешния ден “, стартира експертът.

„ През първото полувреме не контролирахме топката, Черно море ни изненада, само че през втората част стояхме доста по-добре, след което и почитателите помогнаха. Грешки постоянно ще се вършат, само че тези момчета демонстрираха темперамент и обърнаха мача “.

„ Ако Черно море се беше прибрал с гол на почивката, то щеше да е доста мъчно през второто полувреме. След всеки мач Боби и Ради Цоневи се усещат по-добре. Трябва да внимаваме с тези момчета. Постепенно ще снабдят от ден на ден самочувствие, с цел да са и в най-хубавата си форма в края на сезона “.

„ Още след мача с Царско село споделих, че ще се борим до последно за седмото място. Надявам се, че ще вземем двата си мача на „ Герена “ и ще се опитаме да скъсим оптимално дистанцията “, приключи Миланов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР