Наталия Симеонова призна нещо, което накара мнозина да я съжаляват

...
Наталия Симеонова призна нещо, което накара мнозина да я съжаляват
Коментари Харесай

Наталия Симеонова призна: Плаках, но отказах на този голям мъж!

Наталия Симеонова призна нещо, което накара мнозина да я съжаляват

Водещата продължава да е влюбена в брачна половинка си Денис Ризов. Той живее в Америка, само че двамата са в положителни отношения  и тя постоянно е разчитала на неговата помощ. За разлика от него, който върти гаджета на кг, русокоската мъж не знае, откакто се омъжила за него. Преди това тя е имала гаджета, като да вземем за пример Стенли, за който си признава, само че след сватбата-край.

Такава честност и лоялност в звездните фамилии няма и евентуално няма да има и в бъдеще. При състояние, че тя го либи, той обаче гледа на нея единствено като на другарка.

Заради тази кармична лоялност, някои го споделят неизбежност, Наталия Симеонова отказала и най-вълнуващо предложение за работа, пристигнало от мъж. И след това дълго плакала. И всичко, поради любовта си към Денис Ризов.

А предлагането пристигнало от гуруто в малкия екран Хачо Бояджиев.След като нейното предаване „ Море от обич “ било спряно, той й предложил работа в Българска национална телевизия. Но не със същата заплата, каквато взимала в Би Ти Ви, тъй като ръководената от него телевизия била държавна. Но 1500 лв., по това време, въпреки всичко не били малко пари, с цел да води нощния блок с Георги Любенов.

„ Никой различен не ми предложи работа па това време, единствен Хачо. Но му отхвърлих. И плаках, рева и в този момент поради пропуснатия късмет, който аз си надробих “, връща лентата обратно Наталия Симеонова.  

 

Тагове: Наталия Симионова Денис Ризов Хачо Бояджиев Море от любов БНТ Георги Любенов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР