Наталия Симеонова е известна като феята на любовта“. В продължение

...
Наталия Симеонова е известна като феята на любовта“. В продължение
Коментари Харесай

Зрителите тръпнат! Най-обичаната водеща се връща в bTV

Наталия Симеонова е известна като „ феята на любовта “. В продължение на 10 години предаването „ Море от обич “ събираше хората, а негова си остана Наталия Симеонова. След „ Море от обич “ Наталия стартира да води обществения план „ Предай нататък “. Преди години отпътува за Съединени американски щати, където живее със брачна половинка си Денис Ризов. Двамата имат щерка Виктория. " Телевизията доста ми липсва ", сподели русокоската пред Светослав Иванов.

„ Аз постоянно съм знаела силата, която има малкия екран. Смятам, че ние не трябва да използваме малкия екран за свои цели. (…) Аз сигурно ще се намеся в тематиката с насилието, сигурно имам какво да кажа по тази тематика и се надявам това да стане в обичаната ми телевизия – bTV. Това е тематика, по която нещо незабавно би трябвало да се направи, тъй като залогът е човешки живот “, съобщи Наталия Симеонова.

Наталия описа, че на всички места има принуждение, само че в Щатите е доста друго, тъй като има институции, които работят.

„ Те оферират предпазени жилища, стратегии на общината, законът работи, когато се обърнеш към полицията, тя идва мигновено. Според мен в България огромният проблем на неработещите институции е в настройката към домашното принуждение – че е нещо обикновено, че е някаква персонална история, че тя несъмнено си го е заслужила. Тук бъркаме и понятия, като психолог и психиатър. Финансовата взаимозависимост от насилниците е огромна спирачка за дамите и децата, които са в тази обстановка “, добави Наталия Симеонова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР