Наталия Кобилкина тотално изперка, убедени са жените в мрежата! Сексоложката

...
Наталия Кобилкина тотално изперка, убедени са жените в мрежата! Сексоложката
Коментари Харесай

Наталия Кобилкина изтрещя, думите й втрещиха мрежата

Наталия Кобилкина тотално изперка, уверени са дамите в мрежата! Сексоложката Наталия Кобилкина крепко изперка. Поне в това са уверени болшинството потребителки в мрежата, прочели един от последните й постове. Съвет към дамите – по какъв начин трябвало да се държат с мъжа си пияч. Руската сексоложка Наталия Кобилкина поучава в случай че мъжът ви е пияч, да го посрещате с признателност и да го гледате като провидение – ти да видиш!

Вижте и вие съвета й и сами преценете дали бихте го спазили, или не. Със сигурност обаче първичната ви реакция надали ще е по-различна от всеобщата. А точно – шок! „ Една жена имаше мъжът пияч и дамата отива при учителя и ми споделя: не мога повече! Толкова ми писна да понасям този пияч! И учителят и споделя: когато твоя мъж ще се връща вечерта пийнал, погледни на него все едно той Архангел Михаил и персонално пристигнал в твоята къща,пише NovinitednesEU.

Мъжът се прибира у дома и жена го поглежда с обич и удивление и споделя: Благодаря, че избра да дойдеш при мен! Благодаря, че ми избра! Ти си същинско знамение. И доста те обичам и те уважавам и се апелирам на теб. Мъжът реши, че пил прекомерно доста и има халюцинации и че би трябвало да понижи малко. На другия ден история се повтори. След месец той спря да пие и станал най-прекрасния мъж на света. Обичта трансформира всичко. Липсата на обич води до проблеми, алкохол, изневери. Любовта води до обич, наслада, обилие, благополучие, хубост “, изцепи се Наталия Кобилкина.
   
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР