Наталия Кобилкина разбуни социалните мрежи с новината, че се развежда

...
Наталия Кобилкина разбуни социалните мрежи с новината, че се развежда
Коментари Харесай

Кобилкина призна: Не мога да бъда с мъж за пари

Наталия Кобилкина разбуни обществените мрежи с новината, че се развежда за повторно. За Кобилкина това беше втори брак. Преди Такис тя бе омъжена за Делчо Добрев.

" За мен това е нова опция и вярна стъпка. Много хора не се разделят в верния миг и се получават токсични връзки и кавги. Аз постоянно с всички се деля на най-високото и положително равнище. Много сме израснали с Такис, постоянно ще го обичам и почитам и той мен ", разяснява Кобилкина по Би Ти Ви.

След съвсем 6-годишен брак с Такис Дретакис, Кобилкина отново е свободна жена. С Такис имат наследник на 5 година – Филип.

Сексоложката показа, че двамата са почнали да обмислят раздялата си още през лятото. Усещали, че се задушават с любовта си и имат потребност от въздух. Имали потребност от време за себе си.

Сексоложката призна, че очевидно е избързала с втория си брак и не е била подготвена.

" Винаги изучавам своите клиенти да избират себе си. В един миг аз толкоз обичах Такис, че като че ли се разтворих в него и изгубих себе си. "

И двамата са жертвали доста един за различен и любовта им постоянно е била водеща. Сега обаче са на стадий да си доставят наслаждение поотделно. В момента също поддържат положителни връзки и се грижат един за различен, написа " Стандарт ".

На 5-годишния Филип двамата с Такис са обяснили, че доста го обичат и това в никакъв случай няма да се промени, че ще има две къщи и доста ще пътува. Разбрали са се, че пред детето в никакъв случай няма да приказват неприятно един за различен.

" Аз предложих. Той сподели - Благодаря ти, от дълго време чаках това нещо. ", призна още Кобилкина за раздялата.

Споделя, че не е жена за един мъж за цялостен живот.

Категорична е обаче, че може да има " обич, до момента в който гибелта ни раздели, само че това не е за всеки ".

" Има дами, които могат да бъдат с мъж за пари. Аз не мога! ", споделя още още Наталия.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР