Наталия Кобилкина не пада по гръб Като котките, сексоложката, дето с

...
Наталия Кобилкина не пада по гръб
Като котките, сексоложката, дето с
Коментари Харесай

Дефект в ефект: Наталия Кобилкина побърка мрежата с признание!

Наталия Кобилкина не пада по тил

Като котките, сексоложката, дето с омайни приказки прилапва паричките на наивните женички, не се предава. И втория си бракоразвод учителката по с@кс мечти и умения по какъв начин да задържиш мъж  и привлечеш милионер, не се отхвърля.

След като се разведе и с гръцкия предприемач Такис Дретакис, тя реши да осребри и втория си сакатлък в брака.

Който си мисли, че Наталия Кобилкина „ ближе рани “, ще има доста да изчака. Защото у нея има единствено его и обич към самата себе си.

И до момента в който мрежата гърми и разисква втория бракоразвод на психоложката, която учи по какъв начин да привличаме пари, популярност и мъже, още веднъж се измъкна. И излезе освен „ суха от модата “, ами натри носовете на тези, които я злепоставят в мрежата.

Кобилкина се изфука, че е желали мъже, но не какви да са, а единствено милионери. И то не за ден или два, а за съпруга…Ти да видиш!

„ Искат ме доста мъж, но не за леглото, а за сътрудник. Защото те желаят да съумяват, с моя помощ, да бъдат все по-.задоволени в леглото и доста богати. Нещо, което мога да им дам в обилие “, не стопира да каканиже Наталия Кобилкина.

Рускинята акцентира постоянно, че не е от женичките, които биха се стреснали от една „ лека невярност “. Напротив, има ли мъжа й състояние, пари, въздействие, би му дала прошка всичко.Какъв ли ще е номер три в листата, в случай, че първите й двама съпрузи не бяха нито милионери, нито с публично състояние?!

Тагове: Наталия Кобилкина сексоложка милионери развод Такис Дретакис
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР