Наталия Кобилкина, която от няколко месеца е жителка на английската

...
Наталия Кобилкина, която от няколко месеца е жителка на английската
Коментари Харесай

Страшни гаври с Кобилкина, след като свали цената

Наталия Кобилкина, която от няколко месеца е жителка на британската столица Лондон шокира с понижение за черния петък. Сексоложката разгласи понижение на курса „ Лидерство в бизнеса” с цена от 4999 лв. на „ едва” 49 лв.. Почитателите на рускинята отдадоха безумно високата такса на правописна неточност и заподозряха хитра рекламна тактичност за привличане на вниманието.



Други обаче не скриха разочарованието си от Кобилкина и я спукаха от насмешки. Сред най-яките гаври бе тази на водещия на „ На кафе” Георги Блажев, който също разгласи промоция на курса си „ по какъв начин да изпържим яйце”. „ Аз обаче ще изчакам постоянната цена. Искам да ви поддържа в тази рецесия.

Прекалено сте положителни да подарявате толкоз познания и опит за жълти стотинки!”, майтапи се Здравко Федушев. „ Не мога да допускам, че виждам това. Нали знаете какъв брой са 5 хиляди лв., и какъв брой качествени курса могат да се посетят с тази сума”, написа Франческа Фелини.

Кобилкина разгласи и други понижения на много солените си цени поради черния петък, само че несъмнено „ намалението” на курса за бизнеса стана шлагер в обществените мрежи.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР