Наталия Кобилкина изстреля поредната си провокация. Този път по изключение

...
Наталия Кобилкина изстреля поредната си провокация. Този път по изключение
Коментари Харесай

Кобилкина на яхта без горнище

Наталия Кобилкина изстреля следващата си провокация. Този път по изключение тя не е обвързвана с някоя крилата фраза или концепция във връзка със секса, а с персонално разголване, видя HotArena.

Рускинята сподели фотография, на която се вижда, че е без горнище на яхта в морето. За положително или зло, тя е направена в тил, тъй че не става напълно ясно тъкмо какво поставя в сутиена си популярната сексоложка.

За обстоятелството, че е без горнище, обаче тя не разяснява нито дума. Вместо това приказва за природата и методите, посредством които се зарежда с сила. „ Природа е нещо, което доста ми зарежда. Когато можеш да се събудиш и да видиш какъв брой прелестен този живот! Когато се изморена първо се наспивам, второ вкусна и жива храна, трето спорт, четвърто секс, пето разходки, медитации. Това в основата на сила. Емоции които си разрешавам наслада, екстаз, признателност, религия. И в случай че се появяват горест, боязън, яд - апелирам ги да изоставен тялото ми и мислите ми и променям фокуса ”, написа с присъщия си български език Наталия, видя Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР