Наталия Кобилкина е способна да взриви социалните мрежи дори и

...
Наталия Кобилкина е способна да взриви социалните мрежи дори и
Коментари Харесай

Кобилкина отново взриви мрежата

Наталия Кобилкина е способна да взриви обществените мрежи даже и когато става дума за фалшив вест. Причината е, че в тази ситуация лицето и името й се оказаха директно забъркани в политическа пропаганда за идните избори идващия месец.

Ако се чудите дали сексоложката е решила внезапно да влиза в политиката и да се опитва и на това занятие, не бързайте. Няма да я видите там, най-малко не към този миг. За сметка на това обаче, в обществените мрежи към този момент обикаля нейна фотография, съгласно която Кобилкина е част от листите на " Демократична България ", а под лика й е изписан надписа: " Довери се на разсъдъка ".

Както може да предположите, мненията под тази фотография са повече от взривоопасни - подигравателни, иронични, а на моменти и откроевно цинични. " Еб..ме или гласуваме ", се споделя в един от тях, а в различен заключението е " Цялата ни политика е в порно бизнеса ", написа " Блиц ".

Засега тя не е коментирала " присъединяване " си в политиката, евентуално заета със семинари в Лондон, където живее със фамилията си в последните години.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР