Наталия Гуркова ми открадна проекта! Идеята за новото й предаване

...
Наталия Гуркова ми открадна проекта! Идеята за новото й предаване
Коментари Харесай

Деси Банова бясна на Наталия Гуркова: Възползва се от моето майчинство, за да ми открадне проекта

" Наталия Гуркова ми открадна плана! Идеята за новото й предаване напълно копира " Истории на триумфа “. Заради нея оставам без работа “, ядосвала се брачната половинка на някогашния президент Росен Плевнелиев Деси Банова.

Близки до нея разкриха, че някогашната синоптичка била надълбоко афектирана на Наталия Гуркова поради новия формат " Те са “, чиято идея била идентична с тази на авторското предаване на Деси. " Възползваха се от моето майчинство, с цел да откраднат концепцията и аудиторията ми “, гневяла се Деси, писа " Галерия ".

Вдовицата на разстреляния Джордже Михалевич разгласи взаимния си план с режисьора Стилиян Иванов предходната седмица.

В " Те са “ под формата на изявленията ще бъдат представяни одобрени в своята област хора, които ще приказват за пътя си към триумфа.

" Това не постоянно ще бъдат добре познатите лица от екрана “, изясняват от екипа на предаването, което започва на 1 февруари и ще се излъчва всеки петък в Ютюб и Facebook.

В реалност по този начин показан, планът на Наталия Гуркова доста припомня на " Истории на триумфа с Деси Банова “.

Бившата синоптичка също канеше хора, които са постигнали доста да опишат за своя път към триумфа. Друго съвпадане е, че предаването се излъчваше в петък, както и това на Наталия.

Другото общо е, че и двете нямат журналистически опит. Сега, когато предаването на Деси има своя аналог, авторското й предаване би трябвало да претърпи съществени промени, с цел да откри място още веднъж в програмата на Нова.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР