Наталия Футекова е сред менторите на събитието във Велико ТърновоАко

...
Наталия Футекова е сред менторите на събитието във Велико ТърновоАко
Коментари Харесай

Pitch Bootcamp подготвя младежите за успешна кариера

Наталия Футекова е измежду менторите на събитието във Велико Търново

„ Ако младежите получават поддръжка и насоки от подобаващи ментори, дружно можем да създадем България по-добро място за развиване ”, споделя доцент доктор Наталия Футекова (снимка: персонален архив)

Еднодневен кариерен акселератор Pitch Bootcamp, проведен от „ Мрежа на младите гении ” на 23 ноември  във Велико Търново, ще подкрепи студенти и неотдавна приключили младежи д а се развият като бъдещи експерти и да получат насоки за пускане на бизнес.

Доц. доктор Наталия Футекова, ръководещ съучастник в софтуерната компания ERP.BG, основател  на просветителната организация ERP Academy и член на Управителния съвет на Българска асоциация по осведомителни технологии (БАИТ), сектор висше обучение, ще вземе присъединяване като наставник в акселератора, наред с редица други изявени експерти.

„ Младите хора имат доста мощ и упоритост. Те имат силата, която може да донесе смяната, която всички ние желаеме. Вярвам, че в случай че младежите получават поддръжка и насоки от подобаващи ментори, дружно можем да създадем България по-добро място за развиване ”, показа доктор Футекова.

В рамките на събитието ще се организира образование за създаване на  мощен персонален професионален профил и ще се практикува наученото взаимно с експерти от разнообразни бизнеси.

Световният кариерен акселератор Pitch Bootcamp стъпи в България през 2016-та година с задачата да провокира младежите да са виновни към бъдещето си, като им помогне да открият своето кариерно и личностно предопределение и ги приготви за пазара на труда.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР