Натали Трифонова се изложи с пиянски изцепки на рождения си

...
Натали Трифонова се изложи с пиянски изцепки на рождения си
Коментари Харесай

Натали Трифонова с пиянски изцепки на рождения си ден

Натали Трифонова се изложи с разгулен изцепки на рождения си ден. Хубавата синоптичка се държа като отнесена тийнейджърка в столично заведение, където събра цялата си рода и част от сътрудниците в Би Ти Ви да ядат и пият дружно с нея. Най-много пи самата тя, описаха очевидци пред жълтия вестник „ Уикенд”.

В началото на месеца най-сексапилната звезда в ефира на bTV стана на 29 години без гадже, само че пък като водеща освен на прогнозата за времето, само че и цяло предаване – нейна остаряла фантазия. Ето за какво тя реши да отпразнува уместно и двата мотива. Няколко месеца по-рано тя дефинитивно се раздели с гаджето си Доан Хасан, за който твърди, че са дружно още от гимназията, въпреки че историята помни и други нейни забежки. Към момента новата водеща на „ Култ” няма формален мъж до себе си, което евентуално смята за позволение да се излага наляво и надясно с вяра да впечатли възможни претенденти.
 Натали Трифонова с разгулен изцепки на рождения си ден (ВИДЕО)

Именно това се случи на рождения ѝ ден, настояват очевидци. Без да изпадат в непотребни детайлности, те издават, че Натали е наблегнала на аленото вино в заведение за италианска кухня, в което е имало и жива музика. Бендът, който бил много добър, изпълнявал обичани на новата водеща български части, а тя толкоз се разгорещила, че се качила на сцената и почнала да пее дружно с музикантите.
 Натали Трифонова с разгулен изцепки на рождения си ден (ВИДЕО)
От видео, което самата Трифонова е пуснала в профилите си в обществените мрежи, се вижда по какъв начин звездата размахва цялостна чаша на сцената, подмятайки къса поличка с пера пред очите на своите посетители и други клиенти на заведението. Размерът на полата е толкоз алегоричен, че и при най-слабо навеждане от страна на синоптичката се разкриват нейните задни елементи. Натали се държи не като клиент, а като участник в развлекателната стратегия. По едно време прегръща артиста и стартира да се раздава от сцената повече и от самия него.

A post shared by (@natalitrifonova) on Oct 3, 2020 at 6:25am PDT

Всичко това направи доста неприятно усещане на загрижените за положителния образец тв фенове, които се чудят на какво ще научи Натали младите девойки, които желаят да ѝ подражават. „ Не се държи на състояние!”, отсичат консервативните. Още по-стресиращо от държанието на звездата е, че тази излагация е станала пред очите на личните ѝ майка и баба. Не е ясно по какъв начин е реагирала по-възрастната от двете дами на пиянските осъществявания, само че майката на водещата, която е ортодонт, е била не по-малко скандална във въпросната вечер от своята щерка.

Стоматоложката се е появила на рождения ден, облечена в дребна впита рокличка с голи плещи, която едвам прикрива задните ѝ елементи. Дължината ѝ е най-вече с 5 сантиметра по-голяма от тази на дъщерята, а от фотосите се вижда, че въпреки и да е хубава жена, стоматоложката към този момент не може да разчита на фигура, подобаваща за сходен минимализъм. Тя не отива нито на външността, нито на възрастта, нито на специалността, нито на престижа ѝ. „ Каквато майката, такава и дъщерята!”, шушукат възмутени очевидци, инцидентно станали очевидци на шумното празненство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР