Натали Трифонова подлуди феновете си в Инстаграм с умопомрачително секси

...
Натали Трифонова подлуди феновете си в Инстаграм с умопомрачително секси
Коментари Харесай

Натали Трифонова побърка феновете с разголени...

Натали Трифонова подлуди почитателите си в Инстаграм с умопомрачително секси визия. Водещата на времето по bTV нажежи градусите в мрежата с парещ кадър. На фотографията водещата на предаването COOLT демонстрира дългите си крайници, които апропо гордо демонстрира по време на изявите си в ефир, написа woman.bg.

" На метър разстояние ", е написала на британски към фотото изкусителната русокоска. " Мисля, че това е най-малко метър и половина ", " Красиви крачета ", " Аууу крайник ", гласят част от възторжените мнения, идващи от мъжката публика почитатели на хубавицата. Неведнъж по време на ефир оскъдните рокли на Трифонова се подвигат до рисково високо равнище, когато седне пред гостите си, разкривайки удивително красивите ѝ и дълги крайници.

Натали е уверена, че хубостта е подарък и постоянно оказва помощ. Не има вяра в клишето, че красивите дами са глупави. “Ние сме дами... родени сме да бъдем красиви. Никога не съм се чувствала подценявана поради външния ми тип. Вярвам, че умният човек незабавно познава другия интелигентен в стаята. Понякога са нужни единствено взор и няколко думи. И въобще животът не е съревнование или конкурс за хубост. За дамата е значимо да бъде най-красива в очите на обичания човек”, споделя Натали в изявление преди време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР