Настроенията може да се сменят точно както с дистанционното сменяте

...
Настроенията може да се сменят точно както с дистанционното сменяте
Коментари Харесай

Съвети от салон Магама: Как да спасим косата си от изгаряне

Настроенията може да се сменят тъкмо както с отдалеченото сменяте каналите и гледате комедия и за секунди се хвърляте в сантиментална драма или смразяваща тишина! Често дамите работят по този начин и по отношение на цвета на косата си! Днес желаят да са червенокоси, на следващия ден мрачен шоколад, а по-късно единствено за няколко часа желаят да са платинено руса русокоска!

Такива внезапни промени,следвайки препоръките на експертите от салон Магама, не са целесъобразни. Това може да докара до увреждане на косъма, косата ви да стане по-крехка и чуплива! Силното изсветляване на цвета крие своите рискове, особенно в случай че не се работи професионално. Изсветляващите артикули, колкото и щадящи да са, неизбежно оставят своя отпечатък върху положението на косата. Ако тези процедури се повтарят прекомерно постоянно, то в действителност може да се доближи до изцяло разрушение на косъма и по този начин лека по лека да загубите блясъка и виталността на вашата коса!



Най-добрият вид е леко потъмняване или посветляване на косата, което може да постигнете не с боядисване, а с слагането на кичури или треси за удължение на коса.

Кичурите ви дават опцията да извършите съвършена преливка към мечтан от вас цвят. Благодарение на кератиновите свръзки здравината на вашата естествена коса се резервира, а вие имате луксозен нов цвят на косата без да я боядисвате!

Поставянето на треси също е доста добър вид, за опазване на вашата естествена коса! Може да опитате нова дължина и цвят без даже да се постанова забъркването на няколко бои! Тресите се разпределят по най-хубавия метод, с цел да се получи най-хубавата преливка на цвета!

Дори и най-смелите ви стремежи за цвят може да постигнете с снадки за коса!

Едно от най-големите провокации е да бъдете с бретон или не! Чуденето е огромно, и в случай че въпреки всичко не желаете да отрежете естествената си коса, постоянно може да поставите няколко стикера, които да подстрижете за бретон! Дори и да не се възприемете с новата си визия те незабавно могат да бъдат отстранени, а вие да сте си още веднъж с дълга коса!

Следвайте няколко елементарни правила при промяната на цвета на вашата коса!

Нека новият ви цвят да бъде с 1-2 тона по-тъмен или по-светът от този, който сте сега!

Ако желаете сериозна смяна на цвета в посока посветляване, то постоянно се съобразявайте първо със моментното положение на вашата коса. Ако тя е прекомерно нежна, то това не допуска съществено химическо отнасяне. Изберете по-щадящ способ като слагане на кератиново кичури.

Ако сте със ярък звук и желаете потъмняване на цвета, то помислете добре преди да предприемете сходно деяние! Всяко потъмняване на косата с багра ви отдалечава с няколко месеца към следващо изсветляване!

Ние от салон Магама сме до вас във всяка стъпка от вашата красива промяна!

Запишете си час на 0898777740 или 070090074

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР