Настроението и нагласите ни се променят в 24-часовия период на

...
Настроението и нагласите ни се променят в 24-часовия период на
Коментари Харесай

Ето по кое време през деня хората са най-щастливи

Настроението и настройките ни се трансформират в 24-часовия интервал на денонощието. Учени от университета Корнел обаче си сложили за цел да открият кога хората се усещат най-щастливи. А резултатите може би ще ви изненадат.

Проучването проучва данни на милиони консуматори на Twitter и разкрива, че възприятието за благополучие е най-силно... заран, когато закусваме! Според специалистите тогава се пускат най-вече положителни и радостни туитове, вместо такива изразяващи горест, паника или гняв.

Разбира се, повода е главно в това, че след съня хората са по-отпочинали и свежи. Специалистите предлагат да ставаме задоволително рано, с цел да можем да си позволим спокойна и приятна закуска, вместо да бързаме и да прилапваме нещо на крайник.

А в случай че просто не сте от вида хора, които обичат сутрините? Опитайте да подобрите настроението си, като си пуснете обичаната музика, изпиете едно в действителност хубаво кафе и си извършите строен проект на идните задания за деня. Със сигурност ще се почувствате по-добре.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР