Настоящият световен шампион Германия загуби откриващия си мач от Мондиал

...
Настоящият световен шампион Германия загуби откриващия си мач от Мондиал
Коментари Харесай

Германия започна със загуба защитата на световната си титла


Настоящият международен първенец Германия загуби откриващия си мач от Мондиал 2018, откакто бе надвит от Мексико с 1:0 пред препълнените трибуни на стадион „ Лужники “ в Москва.

Тимът на Йоаким Льов се показа едва при започване на отбраната на купата си, до момента в който мексиканците демонстрираха доста борбеност и надиграха тактически противника си, с цел да стигнат справедливо до триумф. През първата част играчите на Бундестима държаха повече топката, само че „ ацтеките “ бяха доста рискова на контраофанзива. След няколко пропуснати чисти положения, Ървинг Лосано даде преднина на Мексико в 35-та минута с прецизен изстрел отблизо разстояние.

След почивката мексиканците се прибраха в своята половина, само че се защитаваха ловко и не дадоха доста шансове на противника си. Все отново Германия имаше няколко благоприятни условия да изравни, само че Марио Гомес, Марко Ройс и Юлиан Бранд ги пропуснаха. В последна сметка дуелът приключи 1:0 и Мексико записа влиятелна победа на старта на Световното състезание, до момента в който Германия ще търси реванш против Швеция и Южна Корея в останалите си два мача от груповата фаза. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР