Настоящият сезон започна отлично за Адриан Андреев, който достигна два

...
Настоящият сезон започна отлично за Адриан Андреев, който достигна два
Коментари Харесай

На крачка от финала: Андреев отстъпи на бивш представител на топ 150 в Германия

Настоящият сезон стартира чудесно за Адриан Андреев, който доближи два полуфинала в първите месеци от годината, само че от март насетне бе надалеч от това си равнище и ранните отпадания не бяха необичайност. През тази седмица обаче българинът сподели известно усъвършенстване в играта си и съумя да запише три следващи победи, с цел да доближи до полуфиналната фаза на шампионата от категория M25 в немския град Вецлер.

В борба за място на финала нашият съотечественик се изправи против локалния представител Рудолф Молекер, който може да се похвали с постигане до 146-ата позиция в международната класация през 2019 година. Днес пък той още веднъж показва своите качества и пречупи съпротивата на Ади, оформяйки крайното 6:2 6:4 за тъкмо час и половина престой на корта.

От самото начало на срещата самодейността бе напълно на страната на германеца, който превъзхождаше нашето момче във всеки един аспект и в същото време сполучливо се възползваше от честите му пропуски, с цел да осъществя два пробива и да открие сметката си в общия резултат.

Доминацията на представителя на домакините се придвижи и във втората част, като там софиянецът продължаваше да срещна усложнения с нападателната игра на съперника и това докара до закъснение с 0:4. Макар да последва лек напредък в представянето на българина, станал причина за връщане на единия от пробивите, то Молекер не изпусна контрола върху събитията и напълно скоро победи с крайната победа.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР