Настоящият носител на трофея от излиза за последния си двубой

...
Настоящият носител на трофея от излиза за последния си двубой
Коментари Харесай

Шампионска лига НА ЖИВО: Гол от съблекалнята за Челси срещу Зенит!

Настоящият притежател на трофея от излиза за последния си дуел от груповата фаза на сезон 2021/2022. има тежко посещение в Санкт Петербург при двуцифрените минусови температури (към 17:00 часа локално време бе -11 градуса, а до началото на мача сигурно ще паднат още). Домакин на " сините " ще бъде локалният гранд Зенит.
Сблъсъкът на " Газпром Арена " бе поверен за управление на родения в Нидерландия рефер Сердар Гьозюбюк. Мачът ще стартира в 19:45 часа българско време и ще можете да го следите .
ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
Още във втората минута гостите поведоха в резултата посредством Тимо Вернер - след центриране от корнер Кристенсен отклони топката с глава и германецът постави крайник на нейния път за 1:0 !
СЪСТАВИ
Зенит: Кержаков, Сантос, Бариос, Ловрен, Азмун, Вендел, Малком, Клаудиньо, Кузяев, Караваев, Ракитский
Челси: Арисабалага, Джеймс, Кристенсен, Аспиликуета, Сар, Хъдсън-Одой, Саул, Баркли, Маунт, Вернер, Лукаку
Носителят на трофея от предходната акция Челси излиза в последния си дуел от груповата фаза. Към момента " сините " са водачи с 12 точки, само че толкоз има и вторият Ювентус, който обаче е с по-лоша голова разлика. Всеки резултат, друг от триумф за Томас Тухел, слага под сериозен риск лидерската позиция и надлежно по-лесния най-малко на хартия конкурент за осминафиналите.
Руският Зенит няма да играе за нищо, с изключение на за достойнството си, а и да не забравяме, несъмнено, финансовата позиция, защото приходите в Шампионска лига са доста, доста съществени. Тимът има 4 точки и е на 3-та позиция, като е с 3 пункта повече от последния Малмьо. Шведите обаче са с по-лоши индикатори в директните конфликти и даже при знамение и победа над Ювентус, нямат и математически шансове за класиране.
Европейският клубен първенец ще би трябвало да се оправя без няколко основни играчи. В полузащитата Жоржиньо, Канте и Ковачич са с травми, в защита Чалоба и Чилуел няма да могат да вземат присъединяване, също заради контузии, до момента в който Кай Хаверц е под въпрос за срещата.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР