Настоящият лидер на БСП Корнелия Нинова е получила най-много номинации

...
Настоящият лидер на БСП Корнелия Нинова е получила най-много номинации
Коментари Харесай

Нинова с най-много номинации за участие в битката за шеф на БСП

Настоящият водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е получила най-вече номинации за вътрешнопартийните избори за предстоящ водач на Българска социалистическа партия, съобщи ръководителят на Централната комисия по осъществяване на избора Емил Войнов на брифинг на левицата през днешния ден.

Най-много номинации в процедурата е получила Корнелия Нинова - с 285 оферти , Кирил Добрев - 144, Калоян Паргов - 63, Красимир Янков - 55,Драгомир Стойнев - 40, Костадин Паскалев - 36, Валери Жаблянов - 34, Крум Зарков - 34, Янаки Стоилов - 23. Останалите са получили под 20 номинации ".

Прекият вътрешнопартиен избор ще бъде на 12 септември 2020 година . До 5 август са получени решенията от всички извършени конференции в страната. От тези конференции бяха препоръчани 55 претенденти за ръководител на Българска социалистическа партия.
 Миков уверен: Тръмп или Путин да са отпред на Българска социалистическа партия, без екип няма да се оправят
Миков уверен: Тръмп или Путин да са отпред на Българска социалистическа партия, без екип няма да се оправят

За Миков без Нинова и Борисов няма да настъпи потоп

" 7 претенденти подадоха своите заявления за ръководител на Българска социалистическа партия. Бяха тествани всички претенденти за съществуване на партиен стаж - условие на Устава на Българска социалистическа партия. Оказа се, че от седемте претенденти петима дават отговор на условията за съществуване за партиен стаж и стаж в националните органи на Българска социалистическа партия. Днес, с решение на Централната комисия по осъществяване на избора, следните претенденти бяха регистрирани: Валери Жаблянов, Георги Тодоров, Кирил Добрев, Корнелия Нинова и Красимир Янков ", разгласи Войнов.

Вътрешно партийната предизборната акция стартира на 13 август и ще продължи до 10 септември. На 12 септември те ще се явят на директен избор пред всички членове на Българска социалистическа партия.

Ще се тегли чоп за присъединяване на претендентите в предизборната акция в партийните издания - вестник Дума и БСТВ . По думите му жребият ще бъде теглен на 10 август, понеделник, от 11 ч. Жребият ще бъде теглен за всяко едно показване на претендентите в съответните медии.

По думите на Вяра Емилова, секретар на ИБ на Българска социалистическа партия и секретар на ЦКПИ се организира осведомителна акция за директния избор. Българска социалистическа партия ще вършат 3 клипа, един от които към този момент се популяризира, а вторият - от понеделник. Кандидатите за началник на левицата ще имат общ афиш и листовка на всички претенденти.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР