Настимир Ананиев взе отношение по горещата тема на деня.Мисля, че

...
Настимир Ананиев взе отношение по горещата тема на деня.Мисля, че
Коментари Харесай

Ананиев: Асен Василев ще се справи като премиер

Настимир Ананиев взе отношение по горещата тематика на деня.

Мисля, че е огромна отговорност да създадем всичко допустимо, без да прекрачваме нашите червени линии, с цел да осъществим този мандат. Важно е да се погрижим за българския бизнес и за българските жители. Това съобщи в студиото на " Лице в лице " по bTV депутатът от " Продължаваме промяната " Настимир Ананиев.

,,Нашата идея си заслужава, тъй като през битката против корупцията минава всичко. За нас това е значимото, това минава през прекъсването на течове на обществени средства``, добави Ананиев.

По думите му е належащо да има постоянно държавно управление, което да се оправи с рецесиите, само че добави, че от Политическа партия са подготвени и за предварителни избори.

Настимир Ананиев разкри, че Кирил Петков е номинирал Асен Василев за министър председател и всички останали в парламентарната група са се съгласили с тази номинация, написа novini.bg.

Асен Василев ще се оправи със задачата (да бъде министър председател, бел. ред.). Въпросът е дали ще намерим нужното доверие измежду народните представители, тъй като в противоположен случай рискуваме да влезем в цикъл от избори, предизвести на финала депутатът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР