Наставникът на Ювентус Андреа Пирло беше категоричен, че неговият отбор

...
Наставникът на Ювентус Андреа Пирло беше категоричен, че неговият отбор
Коментари Харесай

Ще продължим да се борим за Скудетото, обеща Пирло

Наставникът на Ювентус Андреа Пирло беше безапелационен, че неговият тим не се е отказал от битката за Скудетото. Торинци се намират на цели 10 точки разстояние от водача Интер, само че имат и мач по-малко. Утре те се изправят против новака Специя в дуел от междинния 25-и кръг в Серия “А”.

“Специя потвърждават, че са почтени за Серия “А”, защото вършат превъзходен сезон. Те реализираха чудесни резултати и против огромните тимове. Мачът ще бъде сложен и значим за нас, защото ще продължим да се борим за Скудетото. Ще би трябвало да изиграем мача с огромен интензитет от първата минута. Знаем, че четири пъти бяхме хванати в изненада, само че всеки дуел беше друг. Анализирахме позволените неточности и ще се опитаме да не ги повтаряме.

Федерико Киеза като втори нападател не е допустимо. Няма други играчи като него в състава. Той играе добре на своята позиция и ще продължим да го използваме там. Утре ще преценим положението на Алваро Мората и дали той ще може да бъде на пейката. Уестън Маккени е по-добре, макар че се нуждае от отмора. В ексклузивен интервал ние се нуждаем от неговия принос, даже той да е единствено за няколко минути. Няма вести към Артур, нека той да се възвърне допустимо най-скоро.

Не гледаме кой е пред нас в класирането, нито кой е зад нас. Фокусираме се върху нас самите. Целта си остава същата. Предстоят доста мачове и щом към момента има време за възобновяване, ние ще се борим за нея. Първоначалната ни цел беше да спечелим всички мачове. Знаем, че загубихме няколко точки, само че това е към този момент в предишното. Трябва да гледаме бъдещето, а неговото име е Специя. Не бих споделил, че гоним Скудетото, в случай че не знаех, че тимът мисли по същия метод. Наясно съм, че момчетата имат вяра в това, упражняват крепко и желаят още веднъж да завоюват купата. Това ме кара да се усещам комфортно”, съобщи Пирло на днешната си конференция. Серия А 25 кръг, сряда 3 март  Ювентус 22:45предстои  Специя
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР