Наставникът на волейболния ЦСКА Александър Попов призна пред Sportal.bg и

...
Наставникът на волейболния ЦСКА Александър Попов призна пред Sportal.bg и
Коментари Харесай

Сашо Попов: Отборът ни е младичък и това явно им повлия

Наставникът на волейболния ЦСКА Александър Попов призна пред Sportal.bg и Sportal TV след безапелационната загуба от първенеца Нефтохимик 2010 (Бургас) с 0:3 в отсрочен мач в Суперлигата, че тимът е младичък и това очевидно им е повлияло.

" От тази среща, в която загубихме толкоз изрично, няма никакъв позитив. Натиснаха ни със сервис още в първия гейм, а нашият тим е младичък и това очевидно им повлия. Нефтохимик, че е класен тим, класен е, само че нашето въодушевление преди мача не беше, че срещаме извънземен тим, пробваха се момчетата, само че спортно-технически Нефтохимик бе по-добър, посрещаха по-добре от нас, биха по-добър сервис и играха свободно ", показа Сашо Попов.

" На мен ми е хубаво да работя с млади момчета. Днес не се е получило, може и на следващия ден да не се получи, само че гаранцията за триумфа е, че 2-3 от момчетата са надарени, че им се работи и имат дух. Разбира се, би трябвало да стартират и да го демонстрират, само че това е бъдещето. Утре сме на тренировки и вървим по проект. Всеки би трябвало самичък да преживее загубата и слабата си игра, тъй че на следващия ден да бъде стимулиран на тренировката и да поправи грешките си. Това е единствената гаранция, че на идващия мач ще излязат с изменена физиономия и предпочитание за победа ", добави треньорът на " алените ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР