Наставникът на волейболния Левски Владимир Николов направи сериозен анализ след

...
Наставникът на волейболния Левски Владимир Николов направи сериозен анализ след
Коментари Харесай

Николов: Направихме много грешки, това е несправяне с напрежението

Наставникът на волейболния Левски Владимир Николов направи сериозен разбор след провалянето от ЦСКА с 1:3 гейма в дербито на осмия кръг на Суперлигата. Специалистът разяснява, че „ сините “ са създали доста неточности и изясни, че съгласно него това се дължи на несправяне с напрежението. Отделно от това Николов означи, че и „ алените “ са позволили грешки и добави, че в случай че желаят да играят добър волейбол, два тима следва да създадат по не повече от 4-5 неточности на гейм.

„ Получи се доста прочувствен мач, с доста нерви и извънредно доста неточности от двете страни на мрежата. ЦСКА сподели повече самообладание и закономерно завоюва този мач “, стартира Владимир Николов.

„ ЦСКА има 39 неточности, ние 37. Безумно. Два положителни тима следва да вършат по не повече от 4-5 неточности на гейм, в случай че желаят да играят в действителност добър волейбол. Имахме 30 леки обстановки, които сбъркахме. Докоснахме 7 пъти мрежата, дадохме осем контри. Не можахме да осъществяваме 4 контри. За мен не е липса на зрялост, това е несправяне с напрежението “, разяснява още Николов.

„ Утре ще проучваме мача. Направихме толкоз доста неточности. Не разбирам по какъв начин и за какво. Направихме страховит мач във вторник, три дни по-късно не можем да се познаем “.

„ Позитивите са, е показахме темперамент и се борихме до край, без значение от слабата игра. С сходна слаба игра в Пазарджик спряхме да играем. Това е общи линии. В мач цялостен с неточности, докарахме до 20 равни в четвъртия гейм и там още веднъж 4 неточности подред. Самуил Вълчинов внесе успокоение. Той е на 15 години. Ако имаме още един играч, който да разтовари напрежението от Смилен ще е добре. Не мога да кажа, че сме изгубили мача, поради някого. Играхме едва като тим “, приключи Николов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР