Наставникът на ВК ЦСКА Александър Попов коментира победата на тима

...
Наставникът на ВК ЦСКА Александър Попов коментира победата на тима
Коментари Харесай

Александър Попов: Победихме категорично

Наставникът на ВК ЦСКА Александър Попов разяснява успеха на отбора с 3:1 гейма над Монтана, след който резултатът в полуфналната серия сред двата отбора стана 1:1. Играе се до 3 победи от 5 мача.

"Ивайло Стефанов потвърди, че е един здрав мъж във всяко едно отношение, тук се демонстрира темперамент, това е физическа подготовка, тренираност, опит. В състава ни имаше опит и младост, опитахме се да забравим загубата от през вчерашния ден, играхме през днешния ден по този начин като че ли през вчерашния ден не сме изгубили ", разяснява Попов.

"Уважаваме се, знаем мощните и слабите си страни, Победихме ги изрично, даже в гейма, който загубихме водехме играта, приветствам момчетата, както и публиката, огромно благодаря. Играта ни спореше, чувствахме адреналина ", сподели още наставникът на "червените ".

"Трябва да се вършат взаимни отстъпки в името на спорта съгласно мен, ние не може да играем в нашата зала поради правила, а залата ни не е по-лоша от тази тук ", сподели Попов във връзка това, че дуелът в София ще е в зала "Христо Ботев ", а не във "Васил Симов ".

Няма да се усещаме удобно като не играем в нашата зала, не сме играли там, не е най-правилното решение в българския волейбол в последно време ", добави той.

"Желанието за победа беше значимо, през днешния ден имахме по-голямо предпочитание, намалихме грешките и спечелихме. Всеки спорт е колкото по-малко неточности допускаш - печелиш. Днес нещата се получиха. Вчера имахме много неточности, вчерашната неточност мисля, че беше целеустремено, само че това са домакинските мачове. Събрали сме се да побеждаваме, излизаме и играем, серията е дълга, всеки мач би трябвало да се играе мач за мач, хубаво е, че през днешния ден бихме, веселя се, удовлетворен съм, само че резултатът е 1:1 ", сподели волейболистът на "червените " Ивайло Стефанов, който беше със сериозен принос за триумфа на отбора.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР