Наставникът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов не скри, че има

...
Наставникът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов не скри, че има
Коментари Харесай

Ангелов заяви претенциите си към съдиите и отсече: Гоним победа в идния мач

Наставникът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов не скри, че има искания към съдийството след провалянето от Славия с 1:2 в мача от 30-ия кръг на Първа лига, Втора осмица, Група А.

Специалистът имаше искания за неотсъдена дузпа. Той загатна и първия гол на „ белите “, при който в началото останаха подозрения за засада, които обаче в следствие бяха разсеяни, откакто Орлин Старокин самичък призна, че е докоснал топката преди тя да попадне в Ивайло Димитров.

Ангелов разяснява още, че не се вълнува от статистиката и добави, че отборът му гони победа още в идващия мач.

„ Ние не гледаме баражите за оцеляваме, желаеме да победим колкото се може по-бързо. За жал, позволяваме лесни голове. Началото на двете полувремена голове ни вкараха. Спорна обстановка, която можеше да ни даде дузпа, в случай че бе за Славия не съм сигурен, че по този начин щеше да се отсъди. При първия гол също доста противоречива обстановка “, стартира Ангелов пред DIEMA SPORT.

„ Ако по този начин се свири за Витоша Бистрица против Славия ще опищят света. За страдание, лесни голове. Никой не ни е отговорен. Имахме обстановки само че лесни голове позволяваме “.

„ Защото при 0:1 вкъщи трябваше да рискуваме. Ясно е, че против бързите играчи на Славия се играе мъчно на висока линия на отбраната. Но ние нямахме избор “.

„ Просто не бе на равнище Ивайло Лазаров и имаме човек, който е подготвен като Йордан Върбанов. Исках да видя в каква форма е. Всички играчи са сърцати момчетата и до края ще дават всичко от себе си “, добави Ангелов.

Запитан за статистиката, че бистричани изравниха антирекорда на Черноморец Бургас от 30 следващи мача без победа, Ангелов изясни: „ Въобще не ме касаят статистиките. Важно е да победим, толкоз, колкото това ще ни вдигне самочувствието. Така или другояче плейаута ще го играем с оптимално сили. Гоним победа още идващия мач “.

„ Правим всичко оптимално допустимо да сме подготвени. Има напредък в отношение на контрола. Допускаме три следващи мача доста лесни голове. Когато това се оправи, знам, е това ще е още идващия мач, ние ще изглеждаме по различен метод “, приключи експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР