Наставникът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов бе много щастлив след

...
Наставникът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов бе много щастлив след
Коментари Харесай

Тъй рече Лаптопа: Съдията се справи добре, човек трябва да е добър

Наставникът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов бе доста благополучен откакто " тигрите " победиха с 2:1 Пирин (Благоевград) в директния конфликт, който изпрати " орлетата " във Втора лига.

" Мисля, че играхме по-добре. Огромна роля изигра и това, че всички ни бяха отписали, което беше в наша изгода. Определено играхме добре. Огромно " Браво " на всички момчета, които бяха с нас, тъй като всичко се дължи на тях. Планът беше да не прибързваме, да имаме надзор върху топката и да не тичаме пасивно. Ако би трябвало да съм откровен, загубихме мачове, които не трябваше да загубим.

Вярвам в този закон на Вселената, при който човек би трябвало да се труди и да е добър човек, с цел да има шанс. Трябва да си заслужиш шанса. Днес си заслужихме шанса на терена.

Българският нрав е подобен, че когато губим, се оправдаваме със съдията. Ние, треньорите, го умеем това. Мисля, че грешките не са умишлени, съдията се оправи добре с мача.

Обичам да чета знаците. Преди година навръх този ден, на моя имен ден, съвсем си гарантирахме влизането в " А " група. Витоша може да покаже доста по-добър футбол от това, което сподели в края на второто полувреме. В баража ще вземат участие момчетата, които през днешния ден бяха в групата, плюс още един или двама.

Нека забележим какво ще се случи. Не би трябвало да изпадаме в някакви радостни настроения. Локомотив (София) има преимущество и е любимец за този мач: те са ни гледали, те са почивали повече от нас, а и са неуместни за нас като противник. Сега ще вършим проекти ", сподели Лаптопа. Първа лига 2 кръг, понеделник 21 май  Пирин (Благоевград) 1:2краен резулат  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР